Taký obyčajný sen: kočiarik s bábikou

on pondelok, 22 december 2008. Posted in Chcel(a) by som mať

Taký obyčajný sen: kočiarik s bábikou

Erika Poliaková z Ilavy (4) sa narodila zdravá, čo potešilo jej rodičov, keďže ich staršia dcérka sa narodila s poruchou mozgu. Avšak ani Erike nebolo dopriate byť zdravá. Keď mala 3 roky zistili jej nádor na mozgu. Jej snom bolo mať kočiarik s bábikou..

Maminka Erika Poliaková má dve dcérky. Staršia Veronika (6) mala hneď po narodení diagnózu vrodená vada na mozgu, nechýbali ďalšie diagnózy. Nehýbala sa, je slabá, neudrží veci v ruke. Má viac diagnóz. Mladšia Erika (4) sa narodila zdravá. Po roku a pol išlo všetku dolu vodou.

Jej zdravie sa prudko zmenilo. Zistil sa nádor na mozgu a ďalšie vážne diagnózy, ako cukrovka. Jej mamina sníva o tom, aby niekto splatil dhy za ich dom, aby oň neprišli a deti nemuseli ísť do detského domova. To však nebolo v silách ŽELAJ SI splniť. Mamina preto poprosila, aby sme dcérkam kúpili kočík s bábikou. „Nedokážem deťom kúpiť, čo by chceli, lebo je to drahé a keď kúpim, neostanú mi peniaze na to, aby sme mali z čoho žiť,“ hovorí.

Kočík s bábikou? Nič ťažké. ŽELAJ SI siahlo do peňazí, ktoré sa podarilo vyzbierať na charitatívnych akciách Stužková/ Meriame dobro a divadelnom predstavení Miroslava Etzlera a Vilmy Cibulkovej a bábiku s kočíkom zakúpilo. Želáme vám, dievčatá, aby sa k vám šťastíčko obrátilo a podarilo sa vám obom vydravieť.

Želanie splnené 22.12.2008

Páči sa vám, čo robíme? Chcete našu činnosť podporiť teraz, drobnou sumou online ? Je to úplne jednoduché, stačí kliknúť na link a vybrať sumu:


Môj dar:



Ďakujeme.sk

}); })(jQuery);