Nová kamarátka Chou Chou pre Sandru

on nedeľa, 27 december 2009. Posted in Chcel(a) by som mať

Nová kamarátka Chou Chou pre Sandru

Sandra Balogová (4) je malé dievčatko vo veľkej nemocnici poriadne ďaleko od kamarátov. Preto by jej aspoň jedna kamarátka, ktorá by s ňou mohla všade, bodla. Najmä ak by to bola bábika Chou-chou.

Veď buďte zavretí v jednej izbe celé týždne, len aby sa k vám nedostal po transplantácii kostnej drene ani jeden jediný bacil a neplačte!

Malá Sandra je hrdinka, plače málo, ale býva smutná – všimla si maminka a do Želaj si poslala krátky list, kde napísala všetko, čo jej princezná už musela pretrpieť. Od troch rokov sa lieči na onkológii, a hoci  to už v máji vyzeralo, že chorobe je koniec, potvora, dala si repete, takže sa do nemocnice musela vrátiť na ďalšiu transplantáciu pred Vianocami.

Keď sa jej sníček objavil na stránke Želaj si, hneď sa našiel pre ňu Ježiško. Dokonca až v Bruseli. “Aj s manželom sme už dávno dúfali, že budeme môcť pomáhať tým, ktorí to potrebujú,” zavolala nám pani Zuzka. Bábiku už mala vybratú. S adresou sme jej pomohli a nová kamarátka sa tak veľmi rýchlo dostala za Sandrou na bratislavskú detskú onkológiu. Jej maminka vie, že nepomôže veľa slov, a tak do Bruselu posiela obyčajné, ale veľké ľudské ďakujem.  

Želanie splnené 27.12.2009

Páči sa vám, čo robíme? Chcete našu činnosť podporiť teraz, drobnou sumou online ? Je to úplne jednoduché, stačí kliknúť na link a vybrať sumu:

Môj dar:



Ďakujeme.sk

}); })(jQuery);